Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شهبازی بعد از ظهر امروز در نشست خبری که در سالن جلسات سازمان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: از سال‌های گذشته اقداماتی برای الکترونیکی پرداخت شدن کرایه تاکسی درون شهری کرمانشاه انجام شده بود که هم اکنون نیز چند سرمایه گذار مشتاق به ورود به اجرای این طرح هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر یک سری اقدامات با سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی در حال انجام است که در صورت مهیا بودن شرایط، ظرفیت اجرایی کردن کد کیو آر مختص به تاکسی برای پرداخت الکترونیکی کرایه در سال آینده انجام شود.

مدیرعامل سازمان ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری کرمانشاه بیان کرد: این سازمان با ۶ هزار و ۸۹۰ دستگاه تاکسی، ۲ هزار دستگاه خودرو آژانسی و ۲۲۰ دستگاه اتوبوس مشغول خدمات‌رسانی به جمعیت یک میلیون نفری این شهر است.

شهبازی با بیان اینکه اکثر اتوبوس‌های درون شهری کرمانشاه به سن فرسودگی رسیده‌اند، گفت: سن فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی ۱۰ سال است، اما عملاً میانگین عمر اتوبوس‌های این سازمان ۱۲ سال رسیده است.

وی ادامه داد: تعداد اتوبوس‌های این سازمان طی سال‌های گذشته ۳۶۰ دستگاه بود، اما هم اکنون این تعداد به ۲۲۰ دستگاه رسیده و در حال حاضر بین ۹۰ تا ۱۰۰ دستگاه به صورت روزانه در سطح شهر کرمانشاه مشغول جابجایی همشهریان هستند.

شهبازی سن فرسودگی تاکسی‌ها را ۹.۴ سال اعلام و تصریح کرد: به تدریج در حال نوسازی ناوگان تاکسیرانی هستیم و هم اکنون ۱۱۵ دستگاه تاکسی نوسازی شده است.

افزایش کرایه تاکسی‌های درون شهری از اوایل سال آینده

وی از افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی درون شهری از اوایل سال آینده خبر داد و گفت: این افزایش بر اساس قیمت‌های کارشناسی شده به شهردار کرمانشاه اعلام شده و شهردار نیز این نرخ نامه را برای تأیید به شورای اسلامی شهر کرمانشاه ارسال کرده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه با بیان اینکه در روزهای پایانی سال درخواست سفر در سطح شهر کرمانشاه بسیار بالا رفته است، تاکید کرد: اتوبوس‌های درون شهری بعد از هر سرویس به دلیل رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ضد عفونی می‌شوند.

وی بر بحث حفظ سلامت خانواده بزرگ ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری کرمانشاه تاکید کرد و گفت: انجام آزمایشات غربالگری و تست کرونا از رانندگان این ناوگان به صورت ماهیانه گرفته می‌شود که تاکنون ۲۱ راننده تاکسی و هفت راننده اتوبوس مبتلا به بیماری کرونا شده‌اند.

شهبازی ادامه داد: خوشبختانه تا کنون مورد فوتی ناشی از این بیماری در بین راندگان به سازمان حمل و نقل و مسافرت شهر کرمانشاه دلیل اقدامات پیشگیرانه وجود نداشته است.

وی به اقدامات این سازمان از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون اشاره کرد و افزود: ارسال بیش از ۶۷ هزار پیامک برای اطلاع رسانی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، توزیع ماسک قابل شستشو، نانو و چند لایه به تعداد یکصد هزار عدد در هفت مرحله، راه اندازی گیت‌های ضدعفونی ثابت و سیار در سطح شهر، توزیع بیش از ۱۲۵ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده در بین ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری، توزیع ۱۶ هزار عدد تراکت در حوزه فرهنگی و روابط عمومی بین رانندگان و نصب بنرهای اطلاع رسانی در سطح شهر از جمله این اقدامات بوده است.

به گفته شهبازی، سازمان حمل و نقل مسافر شهر کرمانشاه برای کمک به معیشت رانندگان آسیب دیده از ویروس کرونا اقدام به توزیع ۲۵۰ بسته‌های معیشتی و حمایتی کرده است.

وی به تسهیلات در نظر گرفته شده دولت در قالب وام برای آسیب دیدگان ناشی از ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: مبلغ این تسهیلات حدود ۴۰۰ میلیارد ریال است که تاکنون هشت هزار و ۴۵ نفر از رانندگان حمل و نقل عمومی درون شهری کرمانشاه برای دریافت این تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

وی با اشاره به موضوع بیمه رانندگان ناوگان شهری تصریح کرد: ۵۰ درصد از حق بیمه رانندگان توسط دولت و از محل منابع یارانه‌ها پرداخت می‌شد، اما متأسفانه از سال ۹۳ تاکنون این سهم توسط دولت پرداخت نشده و این مسئله با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی ناشی از بیماری کرونا، موجب ایجاد دغدغه بزرگی برای رانندگان ناوگان حمل و نقل درون شهری شده است.

شهبازی با بیان اینکه موضوع بیمه رانندگان یک مسئله کشوری است، تاکید کرد: این مسئله یکی از دغدغه‌های اصلی شهرداری کرمانشاه است که به صورت ویژه مکاتباتی با وزیر کشور و سازمان شهرداری‌ها و نیز نمایندگان مردم استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر شهری کرمانشاه از آغاز طرح برخورد با مسافربرهای شخصی در شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: این طرح با دریافت مجوز از سوی مراجع قضائی و با همکاری پلیس راهور استان از یکم اسفند ماه سال جاری در دستور کار قرار گرفته و به طور متوسط روزانه ۱۲ دستگاه خودروی مسافربری شخصی توقیف می‌شود.

وی تاکید کرد: مسافربرهای شخصی علاوه بر اینکه معیشت تاکسی داران را تحت تأثیر قرار می‌دهند، موجب به مخاطره انداختن امنیت روانی شهروندان می‌شوند.

شهبازی با اشاره به در پیش بودن ایام نوروز و برنامه‌های این سازمان طی تعطیلات نوروزی، گفت: هر سال با راه‌اندازی طرح تاکسی گردشگری رایگان در سطح شهر کرمانشاه خدماتی را به گردشگران ارائه می‌داد، اما امسال این طرح در صورت مهیا بودن شرایط و موفقت ستاد کرونا استان اجرا خواهد شد.

کد خبر 5164818

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه ویروس کرونا مسافر کرایه تاکسی پرداخت الکترونیکی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا گرگان اردبیل شهرستان کرج عکس استانها شیراز اراک انتخابات 1400 کرونای انگلیسی سازمان حمل و نقل مسافر شهر حمل و نقل عمومی درون شهری درون شهری کرمانشاه ناوگان حمل و نقل شهر کرمانشاه ویروس کرونا سطح شهر سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۲۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه، گفت: براساس قانون دستگاه‌های اجرایی به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری را برای خدمت‌رسانی به این جامعه تخصیص دهند که هنوز در استان کرمانشاه عملیاتی نشده است. - اخبار استانها -

علی‌جعفر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه جامعه عشایری استان بعد از جامعه شهری و روستایی سومین جامعه استان است اظهار داشت: با وجود اینکه جمعیت عشایر تنها 4.2 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند اما ییشترین نقش را در اقتصاد استان را دارند.

وی با بیان اینکه عشایر استان با داشتن سه میلیون و 400 هزار رأس دام سبک 30 درصد از نیاز پروتئینی استان را تأمین می‌کنند عنوان کرد: 13 هزار و 800 خانوار عشایری استان با 86 هزار نفر جمعیت 6 ماه از سال را در مناطق ییلاقی استان می‌گذرانند و 6 ماه دیگر را به مناطق گرمسیری استان و استان‌های خوزستان، لرستان و ایلام کوچ می‌کنند.

رضایی گفت: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان تقویم کوچ عشایر تهیه شده و کوچ از 15 فروردین 1403 آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن می‌توانند وارد مراتع استان شوند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه افزود: با بخشی از دستگاه‌های مرتبط با عشایر از جمله نیرو انتظامی، مرزبانی و سپاه عشایری برای تأمین امنیت مسیر کوچ عشایر هماهنگی لازم انجام شده که عشایر با آسودگی خاطر کوچ کنند.

وی با اشاره به هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راهداری به منظور ارائه خدمات به عشایر در مسیر کوچ بیان کرد: آبرسانی و تأمین آب شرب سالم توسط تانکر از وظایف اداره کل امور عشایری است و سوخت مورد نیاز شامل نفت سفید و گاز مایع در اختیار جامعه عشایری قرار می‌گیرد.

رضایی گفت: براساس سیاست سازمان، ما تنها وظیفه تامین آب شرب عشایر را داریم اما با پیگیری و تأمین اعتبار 50 تا 60 درصد آب احشام نیز تأمین می‌شود و بخشی از آب احشام را خود عشایر باید تأمین کنند.

وی عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی توسط وزارت نیرو و شرکت توانیر براساس اعتباری که در قانون بودجه مصوب شده تهیه و در اختیار سازمان امور عشایری قرار می‎گیرد و این پنل تنها برای تأمین روشنایی و شارژ تلفن همراه است اما مقرر شده در صورت تأمین اعتبار عشایری که فاصله کمتری نسبت به برق شهری دارند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: سهمیه پنل خورشیدی در سال گذشته 800 مورد بوده اما با وجود پیگیری‌های متعدد تنها 400 مورد به ما تخصیص یافته و از طریق قرعه کشی بین عشایر توزیع می‌شود.

رضایی با انتقاد از کم بودن سهمیه آرد عشایر عنوان کرد: سرانه آرد جامعه عشایری 12 کیلوگرم است و مکاتبات متعددی با سازمان برای افزایش این سرانه انجام شده اما باید در شورای آرد و نان کشور مطرح شود که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی دو بار در سال دام عشایر را به صورت رایگان معاینه و واکسن می‌زنند، گفت: اداره کل امور عشایری به تنهایی قادر به رفع مشکلات این جامعه نیست و براساس قانون تمام دستگاه‌های اجرایی استان به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری در راستای خدمات رسانی به این جامعه هزینه کنند اما تاکنون عملیاتی نشده و مشکلات همچنان پابرجا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • برخورد با یک راننده تاکسی به دلیل حمل عجیب بار + عکس
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند