Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل تاکسیرانی کرمانشاه با اشاره به تعیین سهمیه بنزین برای خودروهای تاکسی، گفت: در همین راستا هیچ افزایشی در بحث نرخ کرایه تاکسی نخواهیم داشت و با تخلفات در این زمینه برخورد خواهد شد.

سجاد سلیمانی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اعمال سهمیه بندی بنزین از روز گذشته (24 آبان)، گفت: در این بین سهمیه بنزین برای خودروهای تاکسی بصورت جداگانه در نظر گرفته شده که برای هر خودروی تاکسی دوگانه سوز 200 لیتر در ماه و برای تاکسی های تک سوز بنزینی 400 لیتر در ماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تعیین این سهمیه، هیچ تاکسی حق افزایش قیمت کرایه را نداشته و نرخ های کرایه تاکسی باید مانند گذشته دریافت شود.

سلیمانی با اشاره به فعالیت حدود هفت هزار تاکسی در سطح شهر، گفت: با توجه به بحث سهمیه بندی بنزین، گشت‎های نظارتی تاکسیرانی با شدت بیشتری فعالیت تاکسی‌ها را در بحث تخلفات احتمالی افزایش نرخ کرایه رصد می‌کنند و در سطح شهر در کنار گشت‌های محسوس، گشت‌های نامحسوس تاکسیرانی نیز فعال هستند.

این مسئول از شهروندان خواست تا هرگونه شکایت در خصوص افزایش نرخ کرایه تاکسی را به سامانه 133 گزارش داده و یا با شماره 38246565 تماس بگیرند.

وی افزود: همچنین شهروندان می‌توانند شکایت خود را بصورت حضوری با مراجعه به "کیوسک تاکسیرانی" واقع در میدان آزادی ارائه کنند.

سلیمانی در خصوص نرخ کرایه خودروهای آژانس و سرویس مدرسه نیز گفت: فعلا برای این دو دسته خودروها سهمیه‌ای تعیین نشده، اما جلساتی در وزارت کشور برگزار شده و منتظر ابلاغ وزارت کشور در خصوص سهمیه این گروه خودروها هستیم و هرچه ابلاغ شود ما نیز در استان تابع آن هستیم، اما تا آن زمان این گروه خودروها نیز حق افزایش نرخ کرایه را ندارند.

به گفته مدیرعامل تاکسیرانی کرمانشاه در حال حاضر 2400 خودروی آژانس و حدود دو هزار خودروی پلاک شخصی به عنوان سرویس مدرسه در سطح کرمانشاه فعال هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تاكسيراني سهمیه بندی بنزین نرخ کرایه تاکسی كرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی: راننده متخلف شناسایی و پروند به هیات انضباطی ارسال شد
  • (ویدئو) واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب یک تاکسی
  • برخورد با یک راننده تاکسی به دلیل حمل عجیب بار + عکس
  •  واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط تاکسی
  • حمل بار عجیب توسط یک تاکسی/ معرفی تاکسیران به هیات انضباطی
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب